Examen PowerPoint 2016

office 2016

Certificarea Microsoft Office Specialist (MOS) este liderul certificărilor IT din întreaga lume. Mai mult de 1 milion de examene MOS sunt susținute în fiecare an, în peste 140 de țări.
Acum aveți ocazia să demonstrați cunoștințele, aptitudinile și abilitățile de a utiliza în mod productiv suita Microsoft Office 2016.

Incepând cu 3 Mai 2016  până pe 30 Mai 2016, Learning Solution în colaborare cu Certiport, desfășoară o campanie de testare gratuită a examenului MOS PowerPoint 2016.

Exam 77-729: PowerPoint 2016 – PowerPoint 2016 Skills Measured

Certificarea MOS vă permite să beneficiați de caracteristicile complete și funcționalitatea sistemului Microsoft Office, având ca rezultat un nivel sporit de performanță individuală, încredere și diferențiere.

Examenul este în stadiul beta, ceea ce înseamnă că este versiune preliminară a examenului final și este folosit de Certiport pentru a colecta date, evalua întrebările și a îmbunătăți experiența candidaților din sala de testare. Candidații din program ce promovează examenul beta, primesc certificarea fără a mai fi necesară plata altor taxe.

Durata unui examen este de 120 minute, iar întrebările sunt în limba engleză.

Dacă sunteți interesați să susțineți în mod gratuit examenul de PowerPoint 2016, trimiteți un e-mail catre oferta@learningsolution.ro.

Email-ul trebuie să conțină nume, prenume, număr de telefon, firma și adresa de email.

Vă așteptam!
Echipa Learning Solution Training