Examene Beta Word și Excel 2016

office 2016

Certificarea Microsoft Office Specialist (MOS) este liderul certificărilor IT din întreaga lume. Mai mult de 1 milion de examene MOS sunt susținute în fiecare an, în peste 140 de țări.
Acum aveți ocazia să demonstrați cunoștințele, aptitudinile și abilitățile de a utiliza în mod productiv suita Microsoft Office 2016.

Până pe 7 Martie, Learning Solution în colaborare cu Certiport, desfășoară o campanie de testare gratuită a examenelor MOS Word și Excel 2016.

77-725: Word 2016 – Word 2016 Skills Measured

77-727: Excel 2016 – Excel 2016 Skills Measured

Certificarea MOS vă permite să beneficiați de caracteristicile complete și funcționalitatea sistemului Microsoft Office, având ca rezultat un nivel sporit de performanță individuală, încredere și diferențiere.

Examenele sunt în stadiul beta, ceea ce înseamnă că sunt versiuni preliminare ale examenelor finale folosite de Certiport pentru a colecta date, evalua întrebările și a îmbunătăți experiența candidaților din sala de testare. Candidații din program ce promovează examenele beta, primesc certificarea fără a mai fi necesară plata altor taxe.

Durata unui examen este de 120 minute, iar întrebările sunt în limba engleză.

Dacă sunteți interesați să susțineți în mod gratuit unul dintre examenele de Word sau Excel 2016 sau chiar ambele, trimiteți un e-mail catre oferta@learningsolution.ro.  Email-ul trebuie să conțină nume, prenume, număr de telefon, firma și adresa de email.

Vă așteptam!
Echipa Learning Solution Training