Maximizează investiția în licențierea Microsoft!

SATV

Cunoști adevărata valoare a contractului de licențiere Microsoft?
Dacă firma la care lucrezi are încheiat un contract de licențiere Microsoft, cu acoperire Software Assurance, poți beneficia de vouchere de training (Software Assurance Training Vouchers).
Voucherele de training SA pot fi utilizate pentru a participa gratuit la cursuri tehnice – Microsoft Official Curriculum – la centrul de training Learning Solution.
Learning Solution te ajută să maximizezi investiția făcută în licențierea Microsoft punându-ți la dispoziție o gamă variată de cursuri tehnice, de înaltă calitate, care să te ajute să folosești eficient și productiv produsele Microsoft.
Cursurile pentru care pot fi utilizate voucherele SA sunt disponibile pe majoritatea tehnologiilor Microsoft și sunt destinate în funcție de audiență (IT Pro, programatori, etc).
Cursurile sunt predate de specialiști cu foarte bună pregătire tehnică (Microsoft Certified Trainer), ce dispun permanent de întreaga gamă de produse Microsoft și de acces dedicat la cele mai noi informații tehnologice.
Laboratoarele de curs sunt dotate conform cerințelor stricte impuse de Microsoft, cu sisteme de calcul configurate pentru specificul fiecărui training. Informațiile sunt transmise într-un mod interactiv (cursanții beneficiind de suportul trainerului) și cu aplicabilitate practică (hands-on) – instalarea, configurarea sau programarea realizându-se individual.
Materialul didactic după care se desfăsoară cursurile (Microsoft Official Curriculum) este dezvoltat de Microsoft Corp. și are o reputație recunoscută pe plan internațional.
Cursurile pot fi urmate de examene de certificare, în urma cărora este recunoscută oficial, de catre Microsoft, competența studentului în administrarea și utilizarea aplicațiilor de specialitate.
Voucherele de training Software Assurance reprezintă un beneficiu semnificativ pentru orice companie. Nu renunta la această facilitate lăsând voucherele să expire. Voucherele expira odata cu contractul de licențiere.