Software Assurance

image

Learning Solution va sta la dispozitie pentru conultanta in utilizarea voucherelor primite ca beneficii Software Assurance:

Beneficiul Voucher de training Software Assurance (SATV) va ofera posibilitatea urmarii unor cursuri, pentru perfectionarea departamentului IT, sau pentru completarea cunostintelor pentru noile tehnologii Microsoft, precum: sisteme de operare, aplicatii sau soft-uri pentru dezvoltarea aplicatiilor.

Clientii ce detin un contract de Licentiere de Volum cu Microsoft, in care au incluse beneficii Software Assurance, pot folosi vouchere de training pentru a accesa cursuri tehnice asistate de un trainer si suport material fara costuri suplimentare.

Utilizati voucherele de training pentru a ajuta organizatia dvs in:

  • Reducerea bugetului de pregatire generala a departamantului IT
  • Construirea si reimprospatarea competentelor tehnice
  • Pregatirea profesionistilor IT si dezvoltatorilor pentru implementari de succes

In mod specific, voucherele de training va ajuta in pregatirea departamantului IT, pentru:

  1. Implementarea in mod eficient, mentinerea si oferirea de suport pentur noile tehnologii
  2. Implementarea sau migrarea catre Microsoft Office System sau catre sistemul de operare Windows
  3. Pregatirea mai multor angajati din cadrul organizatiei dvs

Obtinerea expertizei tehnice necesare construrii unei linii de aplicatii de business

Cum functioneaza:

Valoarea unui voucher pentru 1 zi de curs, este de 125$.

Numarul de zile de training acumulate variaza in functie de tipul de produs sau de numarul de licente achizitionate in contractul de Volum.

Adiministratorul contului de Software Assurance poate asigna voucherele de training, unor anumite persoane, accesand Microsoft Volume License Services (MVLS)

Voucherele pentru training, Microsoft Software Assurance pot fi rascumparate pentru orice curs de formare profesionala sub supravegherea unui trainer. Dupa selectarea unui curs, va putem ajuta cu informatii despre cursurile oferite in locatia noastra, despre programarile acestora si despre modalitatea de rascumparare a voucherelor.

Tinand cont de faptul ca nu toate Centrele de Training autorizate ofera toate cursurile Microsoft, noi va putem ajuta cu un interval de cursuri variat si cu faptul ca in cadrul centrului Learning Solution activeaza specialisti cu foarte buna pregatire tehnica (Microsoft Certified Trainer), ce dispun permanent de intreaga gama de produse Microsoft si de acces dedicat la cele mai noi informatii tehnologice.

Materialul didactic dupa care se desfasoara cursurile este Microsoft Official Curricullum (MOC). Elaborat de proiectantii de aplicatii si inginerii de suport Microsoft, acesta reprezinta cea mai completa si performanta resursa pentru instruirea in produse si tehnologii Microsoft.

Cursurile pot fi urmate de examene de certificare, in urma carora este recunoscuta oficial de catre Microsoft competenta studentului in administrarea si utilizarea aplicatiilor de specialitat.

NU LASATI VOUCHERELE DE TRAINING SOFTWARE ASSURANCE SA EXPIRE!

Acum este mometul sa rascumparati Voucherele de Training in cadrul centrului nostru de training autorizat, Learning Solution.

Voucherele de Training pot fi utilizate numai pentru participarea la cursuri Oficiale Microsoft oferite in sala si asistate de un trainer autorizat.

Accesul la beneficiul Vouchere de Training expira in momentul in care expira acoperirea Software Assurance.

In cazul in care rezervati voucher-ul la centrul nostru de training, inainte de expirarea acoperirii Software Assurance, acesta va fi valabil 180 de zile dupa data la care a fost creat. Altfel Voucherul va expira si va fi retinut…asa ca asigurati-va ca il rezervati si in utilizati!

image